Υλικά:

  • Γαρίδες ολόκληρες (χωρίς σώμα) με κεφάλι κουρά
  • Πιπεριές τρικολόρε κομμένες κυβάκια
  • Κρεμμύδι ξερό κομμένο κυβάκια
  • Κρεμμύδι φρέσκο
  • Σκόρδο
  • Ντομάτα καρέ
  • Ελαιόλαδο
  • Μαϊντανός
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Βασιλικός
  • Φέτα τυρί
  • Κρασί λευκό ή κονιάκ ή ούζο
  • Καυτερή πιπεριά (προαιρετικό)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε τηγάνι τσιγαρίζουμε κρεμμύδι, πιπεριές, σκόρδο. Όταν τσιγαριστούν προσθέτουμε τις γαρίδες μέχρι να ασπρίσουν. Σβήνουμε με αλκοόλ και προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά μας. Όταν είναι έτοιμο για σερβίρισμα πασπαλίζουμε με τυρί φέτα και βασιλικό.

Σχετικά Άρθρα